مرکز تحقیقات بتن (متب)

چشم انداز بیست ساله مرکز تحقیقات بتن (متب)

تاریخ مقاله : ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

چشم انداز 20 ساله مرکز:

مرکز تحقیقات بتن با تکیه بر رهبری توسعه علم، تولید و آموزش دانش، به عنوان منبع استراتژی نوین نوآوری تکنولوژی، مهندسی بتن و تدوین استانداردهای ملی در پیشرفت پروژه های هم گرا مبتنی بر دستورالعمل مشخصات عملکردی برای تولید بتن و ساخت سازه های بتنی با دوام مقاوم فعالیت نماید.

چشم انداز 20 ساله تکنولوژی و صنعت بتن

(Vision 20/20)

سند زنده

چشم انداز20 ساله

تکنولوژی و صنعت بتن ایران

Vision 20/20

بدنبال بررسی های انجام شده در حوزه تکنولوژی بتن و صنعت بتن ایران در عصر فراصنعتی توسط مرکز تحقیقات بتن "متب" در سال 1382 لزوم تدوین سند چشم انداز 20 ساله صنعت بتن ایران همسو با تحولات جهانی این صنعت با روش جامع گرا (Holistic approach) احساس و به همین منظور با طبقه اجتماعی جدید دانشوران(New Intelligentsia Class) و دنشگرایان، تکنوگرایان و حرفه کاران (Scientefic, Professional and Technical Humanresorces) و کارشناسان، محققان، صاحبنظران، تولیدکنندگان، مصرف کنندگان، مدیران دولتی، مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی و کلیه دست­اندرکاران صنعت بتن کشور این سند مبتنی بر 8 محور تهیه گردید.

در سال 1383 پس از ارایه فرمهای هم اندیشی برای تهیه راهکار چشم انداز 20 ساله صنعت بتن ایران در هفتمین همایش سالیانه مؤسسه بین­المللی بتن (ACI) شاخه ایران و برگزاری جلسات متعدد با وزارتخانه ها، سازمانها، نهادها و ... با توجه به لزوم تسریع در تهیه راهکار چشم انداز 20 ساله بتن مبتنی بر 5 سندبود در بخش پارادایم نظام نوآوری صنعت بتن لزوم تهیه سند جامع انتخاب نوآوری تکنولوژی و صنعت بتن مد نظر قرار گرفت که در سایه تلاشهای شورای توسعه استراتژی بتن ایران "شتابا" این سند آماده و به نماینده محترم وزارت نیرو نهادهای مربوطه تقدیم می گردد. امید است در سایه حمایتهای مسوولان محترم و تلاشهای اعضای شورای مذکور (شتابا) 3 سند دیگر راهکار چشم­انداز 20 ساله نیز آماده و تقدیم مراجع مربوطه گردد.

من به تو جز علم نگویم سخن       علم چوآید به تو گوید چه کن

نظام نامه پیشنهادی "شتابا"

سند طرح نظام جامع نوآوری تکنولوژی بتن و صنعت بتن

دومین سند از 5 سند نظام راهکار چشم انداز 20 ساله تکنولوژی و صنعت بتن کشور

تهیه، ارایه و تصویب با حداکثر آرا در نهمین همایش سالانه مؤسسه بین­المللی بتن (ACI) شاخه ایران

چکیده سند نظام جامع

پارادایم نوآوری تکنولوژی و صنعت بتن کشور

1. تدوین الگوی تفکر جهان گلوبال و ایران
  2. تدوین الگوی تفکر علمی و کاربردی
  3. تدوین الگوی تفکر سیستمی
  4. تدوین الگوی برنامه ریزی کوانتومی بر پا یه سناریوهای آینده های متفاوت، خلاقیت و انتخاب نوآوری
  5. تدوین الگوی دانش و یادگیری پويا ( Holistic and Dinamic Approach)
  6. تدوین الگوی تفکر شبکه ای IT, ICTو مجازی
  7. تدوین الگوی مدیریت دانش فردی، سازمانی و مستند سازی گلوبال
  8. تدوین الگوی مسئولیت اخلاقی
  9. تدوین الگوی دور اندیشی براي آینده
  10. تدوین دوره­های آموزشی دانش تئوری، تعلیم و مهارت­سنجی تکنیکی جامعه مهندسي كشور
  11. تدوین الگوی کیفیت ساخت وساز و ارتقای سطح زندگی عموم مردم

چشم انداز پایایی

Sustainability Vision

و

توسعه استراتژی نظام نوین آموزشی پایا

Vision

Aria University of Sciences and Sustainability Established in 2010, the School Sustainability vision brings together multiple disciplines and leaders to generate and share knowledge, train a new generation of scholars and practitioners, and promulgate global culture and develop practical solutions to the most pressing environmental, economic, and social challenges of sustainability – especially as they relate to urban areas.

چشم انداز پایایی ایران تدوین شده در سال 1380 متبلور شده در دانشگاه علوم و توسعه آریا درجهت تمرکز هم اندیشی، همگرایی برای ایجاد هم افزایی در رشته های مختلف و متخصصانی که دانش مشترکشان را برای انتقال از طریق آموزش، تعلیم و گسترش و ترویج فرهنگ فراملی رفتاری و کاربردی به سود نسل های فردا وظیفه ای خطیر و جدی خود می پندارد، و آینده رهبران، محققان، مهندسان مشاور و پیمانکاران را برای یافتن و توسعه راه حل های عملی پاسخگوی چالش های پایایی؛ توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی حفط منابع و سلامت محیط زیست به ویژه در رابطه با ساخت و ساز سبز است.

نوآوری در تکنولوژی افزودنی های بتن در رابطه با پایایی و ساخت و ساز بتنی سبز

افزونی های نسل آینده برای بتن های پایا و سبز

افزونی های نسل آینده و روش های نوین پیشرفته با صلاحیت برای تولید بتن های پایا و ساخت و ساز بتنی سبز

افزودنی های نسل آینده و مخلوط های بهینه برای ساخت و ساز یتنی پایا و سبز

آموزش دانش و تعلیم مهارت های فنی کاربردی

همایش امسال تمرکز هم اندیشی و همگرایی برای ایجاد هم افزایی در جهت ارتقای چگونگی توسعه و نوآوری های تکنولوژی افزودنی های برای ساخت و ساز بتنی پایا و سبز کشور است.

وقتی تاثیر طولانی مدت محیط زیست بر مصالح ساختمانی را از استخراج، تولید، ساخت وساز، بهره برداری، تخریب و تا بازیافت را در نظر بگیریم بتن عالی ترین انتخاب کاربرد برای ساخت ساز بتنی پایا و سبز می باشد.

داده ها و پروفیل های پروژه ها ساختمانی حاکی از چگونگی تاثیر افزودنی های شیمیایی بر کارای بتن و سبب کاهش تاثیر محیط زیست بر ساخت وساز بتنی در زمان تولید بتن و کمک به ایجاد تکنولوژی های بتن دوستدار محیط زیست برای ساخت وساز یتنی پایا ، سبز و یا کاهش مشکلات محیطی برای افزایش عمرمفید . خدمات سازه های بتنی می باشند.

تدوین چشم انداز پایایی و تدوین استراتژی نظام نوین ساخت و ساز سبز بتنی همسو با پایایی شامل؛

1-           فلسفه و درک مفهوم اصلی پایایی

2-           تولید دانش، کار، سرمایه و محیط زیست

3-           راه حل های تغییرات آب و هوای جهان